Canvas met bedrukking.


EXTRA NIEUWS! Wij kunnen u nu aanbieden Schildersdoek (canvas) met foto of met elke andere bedrukking (bijv. tekst, logo, tekening, etc.)! Het doek en de afdruk (helderheid, scherpte, kleur en contrast) zijn van prima kwaliteit, goed afgewerkt en strak gespannen op en om een stevig houten frame van standaard 2 cm dikte. Bovendien is de afdruk watervast en UV-bestendig (géén verkleuring)!

U kunt daarbij uw eigen gemaakte foto, logo, tekst of tekening, etc. gebruiken om te laten bedrukken op schildersdoek. Er zijn daarbij vele standaard afmetingen mogelijk vanaf 30x30 cm t/m 100x200 cm, maar ook maatwerk is mogelijk. Vele mogelijkheden en toepassingen van gebruik voor zowel bedrijf als particulier!

Hieronder ziet u een voorbeeld van een bedrukking van een foto op schildersdoek!

Heeft u speciale wensen om uw foto, tekening, etc. te laten bewerken naar bijv. pop art's, collages, kleuraccenten en mozaïeken, dan kunt u dit aanvragen en ontvangt u vooraf de levering ter goedkeuring een digitale proefdruk!

Overige bestel-informatie: insturen per email van vele bestandsformaten (jpg, pdf, psd, tiff) zijn mogelijk, maar ook dia's en negatieven kunnen worden gescand. De minimale resolutie is ca. 1560x1560 pixels of hoger indien mogelijk (>2 megapixel), bij twijfel zal de foto kunnen worden beoordeeld door de fabriek. Bij het spannen van het doek op het houten raamwerk zal ongeveer 2 cm van de foto op de zijkant worden bedrukt, ook kan worden gekozen om dit te laten vervallen en de zijkanten in wit of een egale kleur te bedrukken!

Heeft u hiervoor interesse en wilt u meer informatie, neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op via de pagina contact (telefoon, email) en u ontvangt zo spoedig mogelijk bericht van ons!

Naar boven