Glazen voorraadpotten met bedrukking.


EXTRA NIEUWS! Onderstaand vindt u glazen voorraadpotten, die wij u met of zonder bedrukking kunnen aanbieden. Als u daar interesse voor heeft, dan zien wij graag uw reactie tegemoet en sturen wij u z.s.m. geheel vrijblijvend een offerte met alle details toe!

Opmerking! Prijzen zijn op aanvraag, omdat deze mede afhankelijk zijn van het gewenste aantal stuks, met of zonder bedrukking en van het gewenst aantal kleuren bij aanvragen voor mokken, kopjes -en glazen!

Bekijkt u anders ook eens onze speciale website met meer dan 300 artikelen van aardewerk, porselein en glas die wij u kunnen aanbieden met of zonder bedrukkingen! Klik voor alle modellen -en uitvoeringen eenvoudig op: Easydone Servies met of zonder print

Voor een vergroting van de afbeelding klik hier eenvoudig op en u ziet alle modellen duidelijk in beeld! Wij zien uw reactie graag tegemoet!

Heeft u hiervoor interesse en wilt u meer informatie, neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op via de pagina contact (telefoon, email) en u ontvangt zo spoedig mogelijk bericht van ons!

Naar boven