Vele artikelen met of zonder bedrukkingen.


EXTRA NIEUWS! Onlangs hebben wij de artikelgroep Artikelen met print vernieuwd en onder verdeeld in 12 nieuwe webpagina's!

Zie voor alle artikelen de hiernaast vermelde webpagina's voor meer informatie en afbeeldingen! Of klik op onderstaande links naar de webpagina's:

#
Tegels met print
# Mokken, Kopjes en Glazen
# Bierglazen
# Mok Sinterklaas
# Mok Kerst
# Mok "Geslaagd" scholen
# Foto mok
# Borden en schalen
# Glazen voorraadpotten
# Blik met print
# Fietsenrek met print 1
# Fietsenrek met print 2
# Schoonloopmat met print
# Plexiglas
# Canvas met print
# Reclame artikelen met print

U kunt nu uw logo, tekst of een andere afbeelding laten bedrukken op al deze kwalitatieve artikelen aangeboden tegen aantrekkelijke prijzen! Uiteraard is het ook mogelijk al deze artikelen te verkrijgen zonder bedrukking!

Bij bestelling ontvangt u zonder extra kosten nog een digitale proefdruk van het gewenste artikel met de bedrukking, dit ter goedkeuring en vóóraf de definitieve bedrukking!

Toepassingen zijn o.a.: verkoop-acties, promotie doeleinden, bedrijfsauto's, bedrijfskantines, restaurants, showrooms, recepties, beurzen of ieder ander doel dat u maar verder kunt bedenken!

Opm. Voor de productie geldt in een aantal gevallen een minimum afname per verpakkingseenheid (doch méér stuks = lagere inkoopprijs en de prijsverhouding met film -en instelkosten wordt gunstiger!) en een duidelijk aan te leveren logo, afbeelding en/of tekst.

Tip! Heeft u een idee of nog geen uitgewerkt logo cq tekst, dan kunnen wij u wellicht geheel vrijblijvend verder helpen met onze DTP grafische expertise!

Opmerking! Prijzen zijn op aanvraag, omdat deze mede afhankelijk zijn van het gewenste aantal stuks, met of zonder bedrukking en van het gewenst aantal kleuren bij aanvragen voor mokken, kopjes -en glazen!

Heeft u hiervoor interesse en wilt u meer informatie, neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op via de pagina contact (telefoon, email) en u ontvangt zo spoedig mogelijk bericht van ons!

Naar boven